Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
Vores program til Folkemødet er klar

Vores program til Folkemødet er klar

13. jun 2022

Mød os i fire debatter

2500 debatter vil der være på Folkemødet 2022, to af dem er arrangeret af Dansk Brystkræft Organisation og vi er med i to andre!

Det er nyt, at vi selv står for debatter, og vi glæder os meget til at komme afsted og 'komme i gang'.

Vi får hjælp af gode kræfter i begge debatter - den første finder sted fredag d. 17.6.22 kl. 16.30, hvor Line Baun Danielsen er moderator og hvor vi har slået os sammen med KIU - Kvinder med kræft i underlivet. Fokus er tilbagefald af henholdsvis brystkræft og kræft i æggestokkene og vi får både en sundhedsøkonom og en politiker på banen.

På lørdag d. 18.6. kl.12.15 har vi fået et wildcard i Regionernes telt, og her vil vi debattere de aktuelle problemer vedrørende udrednings- og behandlingstider. Her er Ditte Giese moderator, og vi har både en politiker, en brystkirurg og en repræsentant fra Sundhedsstyrelsen på banen, - vi vil her meget gerne debattere med dem, om der kan ændres noget i forhold til den måde man griber fx screening an på i dag.

Derudover er vi med i to andre debatter - den ene er i Kræftens Bekæmpelses telt og fokus er Ulighed i Sundhed - her stiller formand Anja Skjoldborg Hansen op. Den anden, som vi har været med til at arrangere, bliver afholdt af Medicinske Tidsskrifter, og her deltager Karen Sundbøll og Camilla Sander og Ditte Giese er moderator.

Vi håber, at se rigtig mange besøgende til alle fire debatter. Så hvis du er med på Folkemødetså læg vejen forbi.

Du finder DBO's debatprogram nedenfor til download og print.

Se hele Folkemødets program her.

 

close
Søg på dette site