Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
Ansøgninger til Seiferts Legat

Ansøgninger til Seiferts Legat

29. aug 2022

HUSK at bruge skema og vedlægge lægeerklæring

Vi har modtaget følgende anmodning fra bestyreren af Seiferts legat, som skriver, at Seiferts Legat modtager et betydeligt antal ansøgninger fra DBO's medlemmer, og det er med glæde de i mange tilfælde kan støtte en ansøger.

Seiferts legat anvender et meget enkelt ansøgningskema og vi ønsker oplyst baggrund og formål med ansøgningen (se neden for). Samtidigt ønskes en enkel udtalelse fra en læge med angivelse af diagnose, aktuel tilstand og behandling. I de seneste år har mange ansøgere imidlertid valgt ikke at udfylde rubrikken med lægeattest, men blot at vedlægge journaludskrifter fra ”sundhed.dk” eller erklæringer udfærdiget til de sociale myndigheder. Udskrifterne og sociale erklæringer er ofte uaktuelle (dvs mere end 6 mdr. gamle) og meget omfattende (ved seneste tildeling op til 150 sider) uden at ansøgers diagnose og aktuelle tilstand tydeligt fremgår.

DERFOR:

Seiferts legat ønsker at foretage en hurtig og rimelig behandling af ansøgninger og derfor beder vi på deres vegne gøre potentielle ansøgere opmærksomme på at:

  • anvende skema ( se link til PDF neden for)
  • Lægeerklæring (bedes anført i skemaets rubrik for lægens oplysninger)
  • Lægeerklæringer bør ikke være ældre end 6 måneder.
close
Søg på dette site