Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

Dansk Brystkræft Organisations medlemsblad DBObladet udkommer 3 gange om året

DBObladet er et trykt blad, der bliver sendt ud til alle medlemmer i februar, juni og slutningen af oktober.

Bladet har gennem alle de år, Dansk Brystkræft Organisation har eksisteret, været et tilbud til medlemmerne, som behandler emner, der er relevante for brystkræftramte og som informerer om vores arrangementer og øvrige aktiviteter. Derudover portrætterer vi brystkræftramte kvinder og mænd.

DBObladet bliver desuden sendt til ambulatorier på de hospitaler i Danmark, som behandler brystkræftramte. Her kan man læse bladet i venteværelset og/eller tage det med hjem og på den måde få information om Dansk Brystkræft Organisations arbejde.

Du er meget velkommen til at bidrage med gode ideer til emner eller ris og ros til DBObladet - send en mail til dbobladet@brystkraeft.dk, og vi vender tilbage. Vi optager kun uopfordrede indlæg m.m. efter aftale med redaktionen.

DBObladet skal være interessant og læseværdigt for alle vores medlemmer og skal derfor også spænde over en lang række områder fra artikler om forskning, ny viden på brystkræftområdet, sundhedspolitik, personlige skildringer, og hvad der sker i DBO.

I årets første nummer af DBObladet møder i skuespiller Christina Selden, som også kommer på vores årsmøde. Hun fortæller bl.a. om sin hårpragt, der helt forsvandt efter kemoterapi.

Derudover er der masser af læsestof bl.a. om hvordan teenageren Joachim, der fik uvurderlig støtte efter sin mors død, om vigtigheden af at havce en pårørende, der støtter, om forskning i hvilke kvinder der klarer sig bedst efter en brystkræftdiagnose og meget mere.

God læselyst!

Journalist og grafiker på DBObladet

DBO's bladudvalg:

  • Anja Skjoldborg Hansen (Formand, Ansvarshavende)
  • Camilla Sander (Næstformand)
  • Birgit Arentoft (Bestyrelsesmedlem)
  • Charlotte Holst (Journalist of redaktør af DBObladet)
  • Michelle Farrington (Art Director (AD))
  • Randi Krogsgaard (Sekretariatsleder)
Næste nummer af DBObladet udkommer i juni 2022
close
Søg på dette site